Fabrikanten

Advertentie

Alles wat u wilt weten over uw Koi vijver

steenwolbl 75x75x65mm per stuk

  • Verzendgewicht: 0.001kg

€0.30

In winkelwagentje:

Begin uw zaden of kloon stekken in kleine blokjes steenwol. Eenmaal geworteld, kunnen de kubussen worden overgedragen naar een groter stuk steenwol of kan direct in de grond geplant worden, binnen of buiten.

Rockwool is een anorganisch en steriel groeimedium gemaakt van gesponnen gesmolten gesteente. Een superieur medium voor beworteling van stekken, steenwol biedt 20% lucht ruim bij verzadiging, en dat geen voedingsstoffen bevat. het wordt aanbevolen om de steenwol te conditioneren door inweken gedurende acht uur in een pH 5,0-5,5 en daarna spoelen met water pH 7,0. Dagelijks water. geven.

Rockwool is een uitstekende kwaliteit substraat met een zeer hoog waterhoudend vermogen. Rockwool is absoluut vrij van de ziekte, zouten en onkruidzaden. Het heeft geen kationenuitwisselingsvermogen (CEC), zodat de teler kan profiteren van een voedingsprogramma specifiek afgestemd op het geteelde gewas. Blokken worden vaak gebruikt voor de kieming van zaden en beworteling van stekken. De verticaal georiënteerde vezels in blokken bevorderen van een goede neerwaartse wortelgroei.


Uw ipadres is: 54.224.108.85
Copyright © 2018 Greenline.nl. Aangeboden door Greenline.nl