Fabrikanten

Advertentie

Alles wat u wilt weten over uw Koi vijver

Bluelab pH meter

  • Verzendgewicht: 2.1kg
  • Gefabriceerd door: Bluelab

€154.50

In winkelwagentje:

Meet nauwkeurig de pH-waarde van een oplossing, zodat je weet of er aanpassingen nodig zijn.

Planten hebben allemaal behoefte aan een bepaalde pH waardse om de opname van de voedingsstoffen oplossing te maximaliseren. Zonder controle over de pH, kunnen planten niet nodige voedingsstoffen opnemen die nodig zijn voor een goede sterke groei.

De Bluelab pH Meter is de perfecte, draagbare manier voor het nauwkeurig meten van de pH-waarde van een oplossing, zodat u de juiste hoeveelheid van de pH oplossing kan toevoegen om de groei weer op de rails te krijgen. Plaats de pH-probe simpelweg in de oplossing en de gekozen waarde wordt weergegeven op het scherm.

Aangezien de meter met de hand wordt vastgehouden en er geen voeding nodig is om te werken, kan het overal worden gebruikt, altijd op elk moment. IJking van de pH probe is eenvoudig , de instructies worden meegeleverd aan de onderkant van de meter en de gemakkelijke drukknopmethode maakt dit een van de eenvoudigste pH Meters in deze klasse.

De pH-sonde kan worden gekocht als vervanging, zodat u de Bluelab pH-meter voor de komende jaren kunt blijven gebruiken.


Uw ipadres is: 54.167.196.208
Copyright © 2018 Greenline.nl. Aangeboden door Greenline.nl