Skip to content

✓ Alles voor huis en tuin

✓ Ruim aanbod bio producten

✓ Mogelijkheid tot afhalen

Home » Rozenpotten

Rozenpotten

Bent u als professionele – of hobbykweker op zoek naar kwalitatief hoogwaardige rozenpotten, die u bij een betrouwbare leverancier aanschaft? Dan bent u bij Greenline op de juiste plek. Bij ons vindt u alles voor in en rondom uw huis en tuin, waaronder diverse soorten rozenpotten. Ontdek het aanbod en bestel de potten die voldoen aan uw wensen en eisen.

pot-rond-7ltr-rozenpot-21cm
ecostyle-rozen-az

Rozenpotten zijn perfect voor het kweken van rozen

Rozenpotten worden ook wel rozencontainers genoemd. Het zijn ideale potten om rozen in te kweken en dit komt voornamelijk door de hoogte van de pot. Omdat rozenpotten namelijk gemiddeld genomen hoger zijn dan reguliere potten, kunnen rozen met hun langere penwortel er perfect in gedijen. De rozenpotten in ons aanbod zijn geschikt voor het kweken van rozen in zowel water als aarde.

Ontdek meer kweekproducten in ons aanbod

Houdt u zich graag bezig met het kweken van gewassen? Bij Greenline schaft u, behalve rozenpotten, nog meer kweekmaterialen en -gerei aan die u kunt gebruiken bij het kweken. Denk bijvoorbeeld aan:

Wij adviseren u graag over geschikte producten voor uw situatie.

 

Bestel nu of vraag om advies

In onze webshop vindt u alles voor het kweken van gewassen, waaronder rozenpotten. Bestel deze direct in onze webshop en ontvang de potten snel in huis! U heeft ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons in Purmerend op te komen halen. We vragen u vriendelijk om hiervoor eerst een afspraak met ons te maken via office@greenline.nl of het contactformulier. Natuurlijk staan we ook te allen tijde klaar voor persoonlijk advies of om uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor gerust contact met ons op via eerdergenoemde kanalen.

Privacy verklaring Designed using Hoot Business. Powered by WordPress.