Skip to content

✓ Alles voor huis en tuin

✓ Ruim aanbod bio producten

✓ Mogelijkheid tot afhalen

Home » Kunststof waterbakken

Kunststof waterbakken

Voor kunststof waterbakken van hoogwaardige kwaliteit moet u bij Greenline zijn. Deze waterbakken zijn perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld diverse irrigatiewerkzaamheden of voor waterornamenten in vijvers. U profiteert van een product dat zeer stevig en makkelijk in gebruik is. Ontdek het aanbod!

aquaking-watervat-rond
waterbakken-rechthoek-zwart

Kunststof waterbakken van topkwaliteit

Bij Greenline stellen we kwaliteit voorop en dat ziet u terug in de kunststof waterbakken uit ons assortiment. Dankzij het stevige kunststof materiaal scheuren of breken de bakken namelijk niet, ondanks dat de bakken met een behoorlijk gewicht gevuld kunnen worden. De waterbakken zijn in verschillende volumes te verkrijgen. Ook watervaten, waterkuipen, plastic waterbakken en bevloeiingsmatten vindt u in ons aanbod: stuk voor stuk handige en kwaliteitsvolle producten die u optimaal helpen met uw irrigatiewerkzaamheden.

Bestel direct en ontvang thuis of haal op in Purmerend

Greenline is dé specialist in kwalitatief hoogwaardige producten voor in en rond het huis, waaronder kunststof waterbakken. Kies de waterbak uit die voldoet aan uw eisen en bestel deze eenvoudig online. We kunnen deze vervolgens naar het gewenste adres verzenden of u kunt deze komen ophalen in onze winkel in Purmerend. Bij interesse in het ophalen van uw bestelling vragen we u vooraf een afspraak te maken via office@greenline.nl of het contactformulier. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Ook dan staan wij via deze kanalen voor u klaar!

Privacy verklaring Designed using Hoot Business. Powered by WordPress.