Skip to content

Water geven makkelijk gemaakt

Wie kent de frustratie niet, je wilt de tuin bewateren, de auto wassen of het zwembadje vullen. Je pakt de tuinslang en jawel hoor het is weer zo ver, 1 grote kluwen van kinken, knikken en knopen in de tuinslang.

Ga er maar even voor zitten om die weer uit elkaar te halen. Dat leidt soms tot grote frustraties. Buiten dat het tot frustratie leid is het ook gewoon niet goed voor de slang om zo op een hoop te liggen. Het materiaal droogt heel langzaam uit waar door het ontwarren steeds lastiger wordt maar waardoor er ook scheurtjes en breuken kunnen ontstaan tijdens het ontwarren. 

En niets is vervelender dan wanneer jouw kind op jou staat te wachten op een warme dag tot jij zijn of haar badje komt vullen. Frustratie ten top, maar wat als wij u vertellen dat dit tot het verleden behoort ?

tuinslang-frustratie

Veel tuin bezitters zullen dit beeld zeker herkennen . Hoe vaak heb jij zelf niet staan vechten met een weerbarstige tuinslang. Maar dat hoeft dus niet meer dankzij de producten van GF Garden. De beste manier om een tuinslang op te rollen lijkt de haspel te zijn maar haspels kunnen groot, log en onhandig zijn. Vaak moet de haspel dichtbij het water tappunt staan om aangesloten te kunnen worden maar dat is niet altijd even handig.

De Aqua bag haspels van GF Garden rollen de slang in twee delen op. Één deel wordt opgerold binnenin de haspel zoals bij iedere andere haspel echter het tweede deel wordt op gerold op de buitenkant van de haspel. Door de slang in twee delen op te rollen krijg je meer vrijheid in waar je de haspel wilt neerzetten. Afhankelijk van welk type haspel je kiest zijn de Aqua bag haspels voorzien van 11,5 meter slang of 16,5 meter slang. Bij beide haspels is het buitenste slang deel 1,5 meter lang.

De haspels van GF Garden zijn modern van vormgeving en zijn voorzien van leuke frisse trendy kleuren. De Aqua Bag slang haspel kan op een centrale plek worden neergezet bij het sproeien, maar kan ook gedragen worden.

Wat krijg je bij de GF Garden haspels meegeleverd
– 11,5 of 16,5 meter flexibele slang ( 10 of 15 meter opwindbaar binnenin en 1,5 meter op de buitenkant )
– 2 soft-touch slang koppelingen
– Ergonomische spuitkop met 8 standen
– 3/4″ koppeling voor de meeste soorten binnen- en buitenkranen.

De haspels van GF Garden zijn modern van vormgeving en zijn voorzien van leuke frisse trendy kleuren. De Aqua Bag slang haspel kan op een centrale plek worden neergezet bij het sproeien, maar kan ook gedragen worden.

Wat krijg je bij de GF Garden haspels meegeleverd
– 11,5 of 16,5 meter flexibele slang ( 10 of 15 meter opwindbaar binnenin en 1,5 meter op de buitenkant )
– 2 soft-touch slang koppelingen
– Ergonomische spuitkop met 8 standen
– 3/4″ koppeling voor de meeste soorten binnen- en buitenkranen.

Een heel andere optie is om de tuinslang gewoon mee te nemen in een tas. Dit is de Aqua pop tuinslang van GF Garden. Een revolutionaire tuinslang, een tuinslang die lijkt te leven. Wat is er zo speciaal aan de Aqua pop tuinslangen serie ?

Dat is de slang zelf die wanneer er druk op komt door het opendraaien van de kraan  zichzelf uitstrekt tot 15 of 30 meter afhankelijk van welk type Aqua pop u kiest. Wanneer u de kraan dicht draait en de slang open draait zal de slang weer krimpen tot een hanteerbare maat die u zo in de tas opbergt. 

De Aqua pop is makkelijk in gebruik en is makkelijk mee te nemen bij de bewateringsrondes door de tuin, kas of woonkamer. Simpelweg aansluiten op de kraan, de kraan open draaien en zie de slang groeien, ben je klaar laat de slang open staan en draai de kraan dicht, de slang krimpt en is weer gemakkelijk op te bergen

De video hiernaast laat u zien hoe simpel en gemakkelijk de Aqua pop is in gebruik. Elke keer dat u de kraan opent komt uw tuinslang weer tot leven. De Aqua pop tuinslang is leverbaar in 15 en 30 meter uitvoering en in 4 vrolijke kleuren namelijk Lime, Blauw, Fuchsia en Grijs.

De Aqua pop wordt geleverd met 15 of 30 meter tuinslang. Daarnaast wordt de slang geleverd met

-15 of 30 meter uitrekbare slang
-2 “soft-touch” slang koppelingen
-Ergonomische handsproeier
-Tas in de kleuren: blauw, fuchsia, lime en grijs
-3/4″ kraanstuk voor de meeste binnen- en buitenkranen

8004779025914

Aqua pop 15 met 15 meter slang

8004779027673

Aqua pop 30 met 30 meter slang

8004779019289

Aqua Bag Mini met 11,5 meter slang

8004779023200

Aqua Bag Maxi met 16,5 meter slang

Voor een zo effectief mogelijke spreiding van het water gedurende het sproeien is een sproeikop natuurlijk een essentieel onderdeel van de tuinslang. Sproeikoppen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Alle GF Garden sproeikoppen zijn ergonomisch van vorm waardoor zij goed in de hand liggen en niet de neiging hebben te draaien of schuiven je hand tijdens het sproeien.

De sproeikoppen van GF Garden kunnen maximaal 18 liter water per minuut verwerken.

8004779019692
8004779028335_2
8004779019470
8004779028120
8004779028175
8004779020476

Om de tuinslang op de kraan aan te sluiten heb je een koppeling nodig. Koppeling van GF garden zijn geschikt voor aansluitingen met een diameter van 1/2″of 5/8″ of 3/4″. De maat staat bij de koppeling vermeld zodat u niet de verkeerde koppeling besteld.

Verder zijn er koppeling die zijn voorzien van een waterklep of een anti grip aansluiting. De verschillende koppelingen zijn simpel aan te sluiten op de verschillende sproeikoppen.

Privacy verklaring Designed using Hoot Business. Powered by WordPress.