Skip to content
buitendouches

De afgelopen zomer ligt nog vers in het geheugen en daarvan waren de temperaturen toch wel hoger dan wij gewend zijn. Het lijkt er ook op dat het elk jaar weer warmer wordt en dan is verkoeling niet alleen maar meer een luxe maar een pure noodzaak. Met de Sunny style en Sunny Style Premium buitendouche van G.F. Graden kunt u kiezen voor een verkoelende koude douche maar ook voor een warme douche. Er is ook nog een basic buitendouche verkrijgbaar die direct op een water punt aan te sluiten is.

De Sunny style buitendouches zijn handig in gebruik en voorzien van een water reservoir waarin water wordt opgewarmd door middel van zonlicht zodat je niet direct een koude douche krijgt. In de voet wordt 60 liter water opgewarmd tot wel 60° C die na mixen met koud water wordt terug gebracht tot een aangename 30° C. Hier komt geen stroom aan te pas de opwarming wordt verzorgd door de zon.

Sunny Style Premium Buitendouche Fuchsia

Buitendouche Basic

gf-garden-buitendouche-basic

De Buitendouche basic van G.F. Garden wordt gevoed direct vanaf de waterleiding. De stabiliteit wordt verkregen door de meegeleverde driepoot waardoor omvallen eigenlijk niet kan.

Sunny Style Buitendouche

8004779019135

De Sunny Style Buitendouche is een moderne buitendouche met een moderne vormgeving en vooral vrolijke uitstraling door de gebruikte kleuren. De stabiliteit wordt verkregen door de voet van de buitendouche die gevuld is met 60 liter water.

Sunny Style Premium Buitendouche

8004779019227

De Sunny Style Premium buitendouche is het luxere zusje van de Sunny Style buitendouche. Zo is de douchekop bij dit model in hoogte verstelbaar waardoor ook de kleintjes heerlijk kunnen douchen. 

De Sunny Style buitendouche gebruikt de energie / warmte van de zon om water te verwarmen. Dus warm water op een ecologische, “groene” manier. In twee uur tijd wordt het waterreservoir, aan de voet van de douche, verwarmd. Met de knop aan de stang kan zo de perfecte temperatuur voor een heerlijke douche worden geregeld.
Het gevulde waterreservoir verwarmt tot 60°C en kan, wanneer goed gemixt met koud water via een aangesloten tuinslang, zorgen voor 60 liter water van 30°C.

sunny-buitendouche-voet

De Sunny Style Premium heeft naast de kenmerken van de standaard Sunny Style nog de mogelijkheid om de douchekop los te koppelen van de stang, is in hoogte verstelbaar van 1,40 tot 2,10 meter en het is mogelijk om de waterdruk te regelen met een knop aan de voet.
  • Verkrijgbaar in vier moderne kleuren
  • Koud en warm water te regelen voor de juiste temperatuur
  •  Stabiel, veilig voetstuk / waterreservoir
  •  Hoogte 2 meter
  •  Verstelbare kop
  •  Waterinlaat regelaar met veiligheidsklep
  •  3/4″ aansluiting

Privacy verklaring Designed using Hoot Business. Powered by WordPress.