Skip to content

Maak je eigen kruidentuin met deze Kruidenpotten

Je eigen kruiden kweken hoeft helemaal geen hogere wiskunde te zijn. Alles wat je nodig hebt zijn deze Kruidenpotten van Emsa en jij kunt dat ook.

Deze kruidenpotten zijn voorzien van een speciaal bewatering systeem dat er voor zorgt dat de plant precies zoveel water opneemt als dat hij nodig heeft. Door een lont in het water reservoir te hangen en dit onder de plant door te leggen krijg je een continue afgifte van water en voedingstoffen.

De stolp helpt bij het ontkiemen en die haal je weg als de plantjes lengte beginnen te krijgen. Het bloemetje op de voorkant is de watermeter en laat zien wanneer er weer water gegeven moet worden. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om je eigen kruidentuintje te creëren.

Kruidenpot startersset Antraciet
4009049402888_3

De moderne vormgeving zorgt dat je deze kruiden potten in elk interieur kunt plaatsen zonder dat zij uit de toon vallen. De kruidenpotten zijn verkrijgbaar in 4 vrolijke trendy kleuren. 

Niets is lekkerder dan jouw eigen verse kruiden kunnen gebruiken in de keuken. Gedroogde kruiden wegen daar niet tegen op. Gedroogde kruiden zijn ook meer geconcentreerd waardoor je moet opletten dat je niet te veel gebruikt. Met verse kruiden uit jouw eigen tuintje heb je daar geen last meer van. Er gaat niets boven vers en daarnaast staat het ook nog eens leuk door de moderne vormgeving en kleuren

4009049371153_6

De starterset bestaat uit een pot met tranparante deksel of stolp , een zaadschijf met basilicum zaad en aarde. U bent dus direct ready to go. Vul de pot met aarde en leg daar de zaadschijf boven op, nu nog een beetje water van boven af opgieten en afsluiten met de stolp. De stolp zorgt er voor dat er een omgeving ontstaat met een hogere temperatuur en vochtigheidsgraad waardoor ontkiemen sneller verloopt. Als de plantjes dreigen de stolp te raken halt u deze weg en daar zijn uw verse kruiden.

Vul de onderste pot met water en de plant reguleert zichzelf als het gaat om water en voedingstoffen opname. U hoeft alleen de bloemetjes indicator op de pot maar in de gaten te houden omdat die u vertelt wanneer u water moet bijvullen. Water bijvullen gaat gemakkelijk via de speciale opening onder de water indicator.

4009049402888_2
4009049402888_4
4009049402888_6

Op de afbeeldingen hier ziet u hoe de Kruidenpot werkt, uitgelegd in stappen. Ook ziet u hier de techniek die er voor zorgt dat uw plant altijd water en voeding heeft.

De kruidenpotten en starter sets zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, van klassiek wit of antraciet tot trendy fuchsia of lime waardoor zij in geen enkel huishouden zullen misstaan. Uiteraard zijn de potten ook verkrijgbaar zonder stolp, aarde en zaad als enkele pot.

Klik op de afbeelding om direct naar dit product te gaan

Klik op de afbeelding om direct naar dit product te gaan

Klik op de afbeelding om direct naar dit product te gaan

Klik op de afbeelding om direct naar dit product te gaan

Privacy verklaring Designed using Hoot Business. Powered by WordPress.