Skip to content

BIOnyx, tuinonderhoud & schoonmaken op de biologische manier, gezien op TV

bionyx_logo

De meteorologische lente is begonnen, het is dus tijd om ten strijde te trekken tegen het vuil en de aanslag op tegels en tuinmeubelen die zijn ontstaan tijdens de winter. Groene aanslag op tegels , fijn stof aanslag op stoelen en tafels het moet allemaal weer worden schoongemaakt voor de aankomende zomer.

Met het milieu in ons achterhoofd wordt het tijd om eens na te gaan denken over biologisch reiniging van uw tegels en tuin meubelen en dit kan nu, met BIOnyx biologische reinigingsmiddelen.

BIOnyx heeft een ruim assortiment aan biologische reinigingsmiddelen zoals oprit en terras reiniger of kunstgras reiniger. Maar ook reinigingsmiddelen voor uw zonneschermen of dekzeilen.

De tijd van groen aanslag door algen op dekzeilen of zonneschermen is voorbij. Uw oprit is netjes schoon na een behandeling met BIOnyx oprit reiniger.

Uw mooie tuinstoelen worden weer mooi schoon met BIOnyx voor kunstof tuinmeubelen of met BIOnyx (hard)hout tuinmeubelen reiniger.

BIOnyx reiningsmiddelen zijn 100% biologisch wat zoveel betekent dat er geen chemische middelen in zijn verwerkt. De natuurlijke bestandsdelen lossen vuil snel op, waardoor alles binnen- én buitenshuis in een handomdraai weer schoon en fris is, én het milieu beschermd blijft!

Niet ideereen heeft gras in zijn tuin, soms liggen er tegels maar tegenwoordig zien wij steeds vaker ook dat men kunstgras gebruikt voor het gazon. Met alle voordelen die daar ij komen zoals niet hoeven maaien of niet hoeven te sproeien. Het kan niet verbranden of geel worden.

Maar kunstgras kan wel vuil worden. Net als uw tuinmeubelen en tafels of de zonnewering heeft kunstgras te maken met directe invloeden uit de omgeving zoals bijvoorbeeld fijnstof. En dat is ten eerste niet prettig om om kinderen in te laten spelen want zij komen gitzwart thuis maar het is ook niet gezond. BIOnyx heeft daarom een kunstgras reiniger ontwikkelt. De kunstgras reiniger is verkrijgbaar in 750ml, 5 liter en 20 liter verpakking.

Ziet uw zonnescherm er ook zo uit dan is het tijd om een de slag te gaan. 

Ook een zonnescherm heeft onderhoud nodig en moet ieder jaar weer gereinigd worden. Goed onderhoud en het scherm schoon houden helpt mee aan de levensduur van het zonnescherm.

De groene aanslag zijn algen en algen kunnen de stof van uw zonnescherm sterk vervuilen maar ook verzwakken. Vaak voel je het al als je het doek in je handen hebt, het voelt dan harder en meer breekbaar aan. Zo kunnen er makkelijker scheuren ontstaan. Als het scherm schoon is en zich dus soepel kan bewegen op de wind zullen scheuren tot een minimum beperkt zijn tenzij er storm op steekt maar dan is alleen opdraaien en opbergen de juiste optie.

Het schoonhouden van uw zonnescherm is dus een must als u lang wilt genieten van uw duur betaalde scherm.

Met de winter op de terug tocht wordt het ook tijd om wat aandacht besteden aan uw met veel gevoel en liefde aangelegde terras van natuur steen. 

Natuursteen gaat levenslang mee! Daarnaast staat natuursteen bekend om zijn duurzaamheid, slijtvastheid en fantastische uitstraling. De meest bekende zijn natuursteen soorten zijn: graniet, kalksteen (wit & donker), marmer.

Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt natuursteen zijn natuurlijke schoonheid en uitstraling. Het onderhoud is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits het juiste onderhoudsmiddel wordt toegepast.

Als je natuursteen wilt reinigen is het gebruik van zuren een absolute no no. Zuur veroorzaakt doffe plekken. Het is van belang om wekelijks te vegen of te stofzuigen en te dweilen. Op die manier houd je de vloer in optimale conditie. Gebruik GEEN groene zeep of andere vette middelen. Zo voorkom je een gladde, streperig en vlekkerig uiterlijk. Dus gebruik BIOnyx Natuursteen reiniger voor het mooiste resultaat.

Privacy verklaring Designed using Hoot Business. Powered by WordPress.