Skip to content
aquaflora-holiday-header

AquaFlora Holliday bewateringssysteem

Ga jij vaak op vakantie of ben ji vaak langere tijd van huis maar ben je wel iemand die van planten houd dan ken ij het probleem. Wie gaat er voor mijn planten zorgen tijdens mijn afwezigheid. Vraag ik het de buren ? Dat zou natuurlijk kunnen maar ook de buren kunnen wel eens iets vergeten. Er bestaat dus altijd het risico dat je thuiskomt en daar slap hangende of nog erger dode planten aantreft. Helemaal als je grote en wat duurdere planten in huis hebt staan. Hoe dan ook grote of kleine, goedkope of dure planten het is niet langer meer nodig risico’s te nemen.

Wij introduceren hier de Aquaflora Holiday, de oplossing voor iedereen die vaker wat langer van huis is.

De Aquaflora Holiday is een innovatie vinding die het mogelijk maakt om op zeer simpele wijze toch zeker te zijn dat uw planten de verzorging krijgen die nodig is. U heeft alleen een petfles gevuld met water en eventueel voeding nodig en de Aquaflora Holiday. U schroeft simpelweg de petfles op de Aquaflora en steek deze in de aarde.

Draai een gevulde petfles met water ( 0,5 tot en met 2 liter fles ) op de Aquaflora , maak een gaatje in de bodem van de fles om te voorkomen dat hij vacuüm trekt en duw de punt in de grond.

Constante en afgemeten bewatering.

Door de Aquaflora krijgen planten water via constante druppelirrigatie en met de knop voorop kan de druppelsnelheid worden ingesteld. Dit zorgt er voor dat de wortels niet onder water komen te staan.

De Aquaflora levert water direct op de plek waar het moet zijn, namelijk de wortels. Hierdoor ontstaat een effectieve bewatering zonder kans op verspilling of verdamping van het water.

De Aquaflora is te gebruiken voor alle soorten planten en alle soorten en maten potten zowel binnen en buiten.
1,5 liter fles op maximum stand duurt 12 tot 14 dagen en op minimum stand 21 tot 28 dagen.

aquaflora-holiday-aan-het-werk

In de meeste gevallen zult u meer dan 1 plant in huis hebben en ook daar is aan gedacht. U kunt de Aquaflora Holiday bestellen als los product maar u kunt ook kiezen voor de Aquaflor Holiday Tris waardoor u gelijk 3 van water en voeding kan voorzien. Hoe meer potten u vooriziet van de Aquaflora Holiday hoe groter het gemak en hoe minder omkijken u heeft naar de juiste bewatering van u dierbare planten. Gezonde planten zijn niet alleen mooie planten maar gezonde planten zijn ook voor ons klimaat gezonder. Hoe gezonder de plant hoe beter de opname van schadelijke co² in de lucht en hoe hoger de afgifte van zuurstof aan ons woonklimaat.

Nog nooit heeft u zo een simpel maar effectief bewateringssysteem gehad. In een paar stappen is jouw plant beschermd tegen te veel en te weinig water met als resultaat mooie gezonde planten. De Aquaflora is regelbaar door middel van de groene knop op de zijkant. ZO is de waterafgifte regelbaar met een 1,5 liter petfles. Op de maximum stand duurt het 12 tot 14 dagen voor u de fles weer bij moet vullen en op minimum stand duurt dit 21 tot 28 dagen. 

Je hebt dus afhankelijk van hoe je hem afstelt 2 tot 4 weken geen omkijken meer naar jouw planten. Je kunt dus met een gerust hart 2 weken in Spanje in de zon gaan liggen wetend dat jouw planten de verzorging krijgen die zij nodig hebben.

Maak het jezelf makkelijk en bestel nu de Aquaflora Holiday

Of doe wat anderen voor jou al deden en ga voor de Aquaflora Holiday Tris

Privacy verklaring Designed using Hoot Business. Powered by WordPress.