Fabrikanten

Advertentie

Alles wat u wilt weten over uw Koi vijver

perlite zak 100 ltr

  • Verzendgewicht: 40kg

€15.00

In winkelwagentje:

Perliet wordt overal in de wereld als een onderdeel van de grondloze groeiende mixen, waar het biedt beluchting en een optimaal vasthouden van vocht voor een superieure groei van planten. Voor beworteling stekken, wordt 100% perliet gebruikt. Studies hebben aangetoond dat uitstekende rendementen worden bereikt met perliet hydrocultuur systemen.

Andere voordelen van Perlite zijn de neutrale pH en dat het steriel en vrij van onkruid. Bovendien, zijn lichte gewicht maakt het ideaal voor gebruik in containers groeit. Andere tuinbouw toepassingen voor perliet zijn als drager voor kunstmest, herbiciden en pesticiden en voor pelletiseren zaad. Perliet is net zo nuttig om de tuiniers als het is om de commerciële kweker. Het wordt gebruikt met evenveel succes in de kas teelt, landschapsarchitectuur toepassingen en in de woning in kamerplanten.

Perliet is een vulkanisch materiaal dat bij verhitting tot 1600 deg.F (850 graden C) maakt een uitstekende ingrediënt voor huis plant mixen. Perliet deeltjes creëren kleine lucht tunnels, waardoor vocht en zuurstof vrij stromen naar wortels. Dit is belangrijk omdat 98% van alle zuurstof plant wordt geabsorbeerd door de wortels. Slecht gedraineerde groeiende mixes buitengesloten zuurstof; root "pompen" shut down en de plant sterft door verstikking.

Perliet maakt vocht, zuurstof en voedingsstoffen voor planten beschikbaar. Door de unieke vorm van elk deeltje, plus de duurzaamheid, vocht en voedingsstoffen kan vasthouden aan de spleten totdat de plant ze nodig heeft, terwijl het granulaire kwaliteit biedt snelle afvoer van overtollig vocht en laat ruimte voor zuurstof - essentieel voor gezonde plantengroei.


Uw ipadres is: 54.81.116.187
Copyright © 2018 Greenline.nl. Aangeboden door Greenline.nl