Fabrikanten

Advertentie

Alles wat u wilt weten over uw Koi vijver

bewaarvloeistof pH electrodes 100ml

  • Verzendgewicht: 0.15kg

€5.42

In winkelwagentje:
Onderhoud,opslag en reinigen

Regelmatig onderhoud en de juiste wijze van oplsag van uw pH electrode verbeterd de prestaties en helpt de levensduur van uw electrode te verlengen en u voor onnodige kosten te behoeden

Wekeleijks onderhoud

Op een wekelijkse basis dient u uw elektroden te inspecteren op krassen, scheuren, zoutkristal opbouw en membraan / knooppunt deposito's. De referentie-kamer van hervulbare pH-elektroden moeten worden afgetapt, gespoeld met verse vulling oplossing en opnieuw gevuld. Gebruik een speciale pH-elektrode storage oplossing voor uw elektrode in om deze in goede conditie te houden. Deze opslagoplossingen worden gewoonlijk gemaakt uit een mengsel van verschillende zouten, waardoor verdunning van de elektrode vuloplossing wordt voorkomen. Constant gebruik van deze oplossing voor de opslag zal uw elektrode klaar houden voor gebruik en zorgen voor een snelle, stabiele respons, en zal de levensduur van uw elektrode te verlengen.

Korte termijn opslag

dompel de electrode in pH opslag vloeistof

Lange termijn opslag, langer dan een week

De referentie kamer moet gevuld zijn en het vulgaatje dient te zijn afgedekt. Bedek het meetelement en de referentieaansluiting met de beschermkap met enkele druppels opslagoplossing.

Elektrode reiniging

Na een van deze reiniging procedures, laat u de vloeistof weglopen en vul de referentie-kamer en dompel de elektrode in de storage-oplossing (of pH 7 buffer) gedurende één uur.


Uw ipadres is: 54.224.234.8
Copyright © 2018 Greenline.nl. Aangeboden door Greenline.nl