Fabrikanten

Advertentie

Alles wat u wilt weten over uw Koi vijver

Bio Nova Roots - 250 ml

  • Verzendgewicht: 0.35kg
  • Gefabriceerd door: Bio Nova

€14.50

In winkelwagentje:

Een groot aantal onderzoeken betreffende wortelontwikkeling en versterking gebeuren over een periode van enkele jaren, blijkt dat het gebruik van BN Roots leidt tot een grotere wortelactiviteit en daaraan gekoppeld een grotere opbrengst van alle geteste gewassen. Deze stimulator is al toegepast met groot succes voor vele jaren in de Europese tuinbouw en in de wereld van de groeiende. BN Roots kan worden aangebracht op het blad als in het groeimedium gebruikt worden.

BN Roots bestaat uit:

  • Humus-zuren (verbetert de opname van zuurstof, versnelt de wortel en celontwikkeling, versnelt het transport van ionen).
  • Kelp (genezing van wonden en van chlorose, verhoogt de chlorofyl ontwikkeling, meer wortel-haar ontwikkeling).
  • Ascorbin-zuur (vitamine C).
  • Thiamine (vitamine B1).
  • Myo-inositol (voor de vorming van celwanden).
  • L-glycine (aminozuur, voor een betere weerstand en groei).
BN Roots zorgt voor een betere en snellere wortelontwikkeling, een betere voedselopname, een hogere stressbestendigheid, een effectiever gebruik van voedingsstoffen, en een hogere opbrengst in alle geteste gewassen. Kortom: een hogere opbrengst. BN Roots is mengbaar met alle meststoffen en zorgproducts .
Dosering

100 ml. per 10 liter water is voldoende voor 70 planten. Breng dit product slechts één keer, bij voorkeur bij de aanplant. BN Roots blijft van kracht gedurende 30 dagen, precies dezelfde periode waarin het grootste deel van de wortels worden gevormd. In het geval van acute problemen of schade veroorzaakt door root-etende insecten kan een extra dosering van BN Roots een positief effect (in het geval van ongediertebestrijding hen door middel van andere hebbenproducts , BN Roots is geen bestrijdingsmiddel).


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Uw ipadres is: 54.162.173.119
Copyright © 2018 Greenline.nl. Aangeboden door Greenline.nl