Fabrikanten

Advertentie

Alles wat u wilt weten over uw Koi vijver

steenwolblok 75x75x65mm doos 480stuks gat 38

  • Verzendgewicht: 2kg

€105.00

In winkelwagentje:

Onze Rockwool starter kubussen zijn ontworpen voor het zaad en snij vermeerdering voorafgaand aan "het op blokken" in grote groeiende blokken. Ze worden verkocht in dozen van 480 blokjes

Ontworpen voor groente zaailingen en snijden propagatie
38-35mm gat voor het starten van stekken in propagatie trays
Bevordert een snelle groei
cube grootte: 75x75x65mm

Rockwool is een anorganisch en steriel groeimedium gemaakt van gesponnen gesmolten gesteente. Een superieur medium voor beworteling van stekken, steenwol biedt 20% lucht ruimte bij verzadiging, en bevat geen voedingsstoffen. Het wordt aanbevolen de steenwol te conditioneren door inweken gedurende acht uur in een pH 5,0-5,5 en daarna spoelen met water pH 7,0. Dagelijks water geven.

Rockwool is een uitstekende kwaliteit substraat met een zeer hoog waterhoudend vermogen. Rockwool is absoluut vrij van de ziekte, zouten en onkruidzaden. Het heeft geen kationenuitwisselingsvermogen (CEC), zodat de teler kan profiteren van een voedingsprogramma specifiek afgestemd op het geteelde gewas. Blokken worden vaak gebruikt voor de kieming van zaden en beworteling stekken. De verticaal georiënteerde vezels in blokken bevorderen van een goede neerwaartse wortelgroei.


Uw ipadres is: 54.167.196.208
Copyright © 2018 Greenline.nl. Aangeboden door Greenline.nl