Fabrikanten

Advertentie

Alles wat u wilt weten over uw Koi vijver

Coolboxreflector 55x55cm hooggl.flens

  • Verzendgewicht: 8.68kg

€151.50

In winkelwagentje:

De Cool Box Reflector biedt superieure koeling van de lampen. De hoogglans reflector wordt gekoeld door de doorstromende lucht (rond 102)en de buitenkap wordt hierdoor slechts een graad of 30 cecius.Normaal worden reflectoren 80 tot 100 graden celcius.Dit is afhankelijk van het toegepaste wattage lamp.
Hierdoor zal de kap bijna niet te herkennen zijn als een hps verlichtingssysteem als men met warmtefotografie aan de gang gaat

De reflector is gemaakt van hoogwaardig aluminium welke garant staat voor een hoge reflectiegraad.Het reflectie patroon is er op gemaakt om minimaal 1 kap per m2 of zelfs bv 4 kappen per 3m2.Tevens dient de kap dichter op het gewas worden geplaatst als bv onze hamerslag 9v om op een gewenst verlichtingsnivo te komen

De glazen plaat is een thermisch behandeld glas en is van een hoge kwaliteit om zodoende zo weinig mogelijk licht te verliezen. Om deze verliezen tot een minimum te beperken dienen de glazen platen zo schoon mogelijk te worden gehouden.
Het beste is de lucht erin te blazen ipv eruit te zuigen.Dit door het feit dat de lucht uitzet als deze warm wordt en dus het volume koelende lucht groter wordt bnij inblazing dan bij afzuiging.Tevens bij afzuiging wordt er geurende lucht de kap ingetrokken door de onderdruk waardoor er stinkende lucht naar buiten wordt geblazen.Bij het inblazen heb je weliswaar het nadeel een beetje warme lucht weer je hok in te blazen maar dit weegt niet op tegen de verliezen van smerige glazen platen.Deze verliezen kunnen heel snel oplopen naar 10-15 % als er ,voor het oog,maar een waas overheen ligt.
Dit betekent dat de ingeblazen lucht het beste eerst door een filter dient te gaan om de platen ook aan de binnenkant zo schoon mogelijk te houden.


Klanten die dit artikel kochten hebben ook onderstaande artikelen gekocht..

Uw ipadres is: 54.159.85.193
Copyright © 2018 Greenline.nl. Aangeboden door Greenline.nl