Fabrikanten

Advertentie

Alles wat u wilt weten over uw Koi vijver

pompoen Big max

  • Verzendgewicht: 0.025kg

€1.75

In winkelwagentje:

Pompoen Big max  voor 4-5 planten.

Warm voorzaaien (20-25º C.) vanaf half april /begin mei onder glas, tijdens de kieming niet te veel water geven. Mislukkingen bij het kiemen zijn vrijwel altijd het gevolg van te lage temperaturen! Oppassen voor muizen, want die zijn dol op pompoenzaden. Zijn de zaden eenmaal gekiemd dan is dit geen probleem meer. Na ca. 3 weken buiten uitplanten, 1 plant per 2 m².

Ter plekke zaaien in een voedzame grond kan in mei, mits het voldoende warm is om een vlotte kieming te bewerkstelligen. Per zaaiplek 2 zaden, 3 à 4 cm diep zaaien. Na opkomst één plant laten staan. Ook buiten kunnen muizen roet in het eten gooien. U kunt preventief handelen door direct na het zaaien een bloempot omgekeerd op de zaaiplek te plaatsen.

Na een week de potten wel weghalen! Pompoenen kunnen flink ranken, dus aan de buitenkant van het veldje regelmatig de ranken terugleggen. Pompoenen kunnen vanaf half september geoogst worden; in ieder geval nachtvorstschade voorkomen. Alleen voldoende rijpe vruchten oogsten; de vruchtstelen moeten verkleurd en wat rimpelig/ kurkachtig zijn. Droog bewaren bij niet te lage temperaturen.


Uw ipadres is: 54.167.196.208
Copyright © 2018 Greenline.nl. Aangeboden door Greenline.nl