Fabrikanten

Advertentie

Alles wat u wilt weten over uw Koi vijver

Wetswijziging 1 maart 2015

Wijziging wet 1 maart ’15

Geachte klant, door de gewijzigde wet van 1 maart 2015 zijn wij geconfronteerd met ingrijpende gevolgen voor onze gebruikelijke bedrijfsvoering. We worden strafbaar gesteld als we producten of informatie verstrekken aan klanten die zich schuldig maken aan beroeps- en bedrijfsmatige hennepteelt of grootschalige hennepteelt. We worden zelfs strafbaar gesteld als we onachtzaam zijn ten aanzien van onze klantenkring.

Keuze Greenline.nl online beperkte klantenkring

We hebben besloten om onze bedrijfsvoering voort te zetten en daarvoor moeten we onze klantenkring expliciet beperken tot de niet-strafbare hennepteler of andere gebruiker die zich niet strafbaar maakt aan beroeps- en bedrijfsmatige hennepteelt of grootschalige hennepteelt. Ondanks de wijzigingen in de Opiumwet blijft de wettelijke ruimte bestaan voor de niet-strafbare hennepteler die zichzelf voorziet in zijn behoefte. We weten dat het grootste deel van onze klantkring tot deze doelgroep behoort en we verwachten zo onze dienstverlening te kunnen voortzetten door onze bedrijfsvoering specifiek op deze doelgroep in te richten.

Nieuwe Algemene Voorwaarden

Om te kunnen voldoen aan de wettelijke kaders hebben we onze bedrijfsvoering anders ingericht. We hebben nieuwe Algemene Voorwaarden waarin we onze beperkte klantenkring hebben benoemd. Om zeker te zijn dat de gewijzigde Algemene Voorwaarden bij iedereen bekend zijn, hebben we deze boodschap bij ons start scherm ingericht en zullen we u bij het plaatsen van een bestelling nogmaals wijzen op de gewijzigde Algemene Voorwaarden. Alleen als u onze gewijzigde Algemene Voorwaarden accepteert kunnen wij u van dienst zijn.

Gevolgen voor de klant

We vragen uw akkoord voor onze gewijzigde Algemene Voorwaarden en daarnaast hebben we ons assortiment moeten beperken en hebben we een limiet op bepaalde producten moeten instellen. We kunnen alleen nog maar leveren voor een inrichting met een beperkte omvang. We begrijpen dat momenteel veel onduidelijkheid bestaat over de mogelijkheden voor de niet-strafbare hennepteler. We willen op korte termijn een factsheet op de website brengen om de kaders voor de niet-strafbare hennepteler te verduidelijken.

Vragen

We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ingelicht over de nieuwe werkwijze van uw vertrouwde Greenline.nl. Als u vragen heeft naar aanleiding van dit bericht of naar aanleiding van onze nieuwe Algemene Voorwaarden kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Uw ipadres is: 54.224.108.85
Copyright © 2018 Greenline.nl. Aangeboden door Greenline.nl